Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – Somango, dišeči hibrid, ki vas bo zagotovo navdušil

Vrste marihuane – Somango, dišeči hibrid, ki vas bo zagotovo navdušil

Vrste marihuane – Somango

Opis vrste marihuaneSomango, vrste, ki je bila v preteklosti znana pod imenom Soma #5. Gre za dišeči hibrid, ki je znan predvsem po svojih tropskih značilnostih. Ime je dobil po zaslugi svoje arome in okusa, priljubljen pa predvsem zaradi svojih rekreativnih, stimulativnih in zdravilnih učinkov. In prav zato ima po vsem svetu veliko ljubiteljev. Sorto Somango so ustvarili pri Soma Seeds, s križanjem legendarne Super Skunk, z vrhunskima sortama Jack Herer in Big Skunk Korean. Rezultat tega je izjemno dišeč in sproščujoč hibrid, ki je 75% indica in 25% sativa. Somango vas bo zagotovo navdušil, lahko pa boste uživali v njegovih tropskih notah in poživljajočih telesnih učinkih.

Sprva se je ta sorta imenovala Soma #5, zato jo nekateri še vedno poznajo pod tem imenom. Somango je bil kasneje preimenovan zaradi njegove edinstvene arome manga, ki vas bo ponesla v tropsko okolje. Lahko pričakujete, da vam bo zbistril glavo in navdihnil.

[btn text=”Hiter nakup semen Somango na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/index.php?route=product/pickandmix&product_id=141″ tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Učinki sorte Somango

Vrste marihuane - Somango
Semena vrste marihuane – Somango, dišečega hibrida, ki je nastal s križanjem sort Super Skunk, Jack Herer in Big Skunk Korean.

Somango je priljubljen pri bolj izkušenih uporabnikih, saj je lahko precej močan. Vendar pa ponuja pravo kombinacijo učinkov. Pričakujte, da se boste počutili sproščeno, občutili po boste tudi skušnjavo, da ostanete na kavču, da bi lahko uživali v njegovih psihodeličnih učinkih na vaše misli.

Mnogim uporabnikom je ta hibrid všeč, ker jim omogoča, da ostanejo osredotočeni, takrat, ko je to najbolj potrebno. Somango vam lahko pomaga dokončati naloge, ne da bi opazili, koliko časa ste za to porabili. To je kot nalašč za tiste dni, ko imate zastavljen določen cilj, ki ga morate doseči.

Somango poskrbi tudi, da se počutite povzdignjene in srečne, z razpoloženjem na najvišji ravni. Verjetno bo uporaba vrste marihuaneSomango sprožila potrebo po hrani, zato je najbolje, da v bližini obdržite niz prigrizkov. Ker gre za sorto, kjer prevladuje indica, vam lahko tudi pomaga, da boste lažje zaspali.

Aroma vrste marihuane – Somango

Somango je zelo posebna rastlina iz mnogih razlogov, a tudi zaradi svoje edinstvene arome manga, po kateri je sorta dobila ime. Takoj sta opazni in prepoznavni sadna in zemeljska aroma, zato se boste verjetno takoj zaljubili v njeno kislo in sladko noto.

Okusi, ki jih lahko pričakujemo

Zaradi njegovega edinstvenih okusa boste zagotovo uživali. Somango spominja na okus vanilije in začimb. Sladka in sadna aroma, ki bosta “požgečkali” vaš jezik, pa bosta na vaših ustnicah, pustili okus tropske mešanice z mangom.

Neželeni učinki

Somango je lahko zelo močan, tako da lahko  ob pozitivnih učinkih, pričakujete tudi nekaj stranskih učinkov. Pri nekaterih uporabnikih se lahko zgodi, da občutijo omotico. Zlasti pri višjih odmerkih in pri tistih, ki niso vajeni na raven njegove moči in relativno visoke vsebnosti THC.

V nekaterih primerih povzroči občutek suhih ust, zato priporočamo, da ste na to pozorni in si zagotovite zadostno količino tekočine. Somango lahko povzroči tudi rahel občutek tesnobe, z majhno verjetnostjo blagega glavobola.

Medicinske lastnosti

Vrste marihuane - Somango
Vrste marihuane – Somango – Somas Seed*

Ta hibrid se lahko, za svoje zdravilne učinke, zahvali svojemu poreklu, še posebej temu, da se je “rodil” iz sorte Jack Herer. Za še posebej učinkovitega se je Somango izkazal pri zdravljenju kroničnih bolečin, kar omogoča kroničnim bolnikom, bolj naraven način obvladovanja bolečin.

Somango lahko uspešno zdravi tudi kronični stres ter poskrbi za sprostitev telesa in uma. Hkrati lahko uporabnika usmeri tudi v bolj optimistično stanje duha. Zaradi tega je Somango idealna izbira za tiste, ki iščejo nekaj dobrega, po koncu dolgega delovnega dne.

Koristi uporabe te sorte, pri kateri dominira indica, lahko izkoristijo bolniki, ki trpijo za depresijo, saj lahko povzroči občutek sreče in jih obenem sprosti. Lahko povzroči potrebo po hrani, zaradi česar je popoln, če potrebujete malo pomoči na področju apetita, istočasno pa pomaga tudi pri slabosti.

Gojenje

Somango zraste v visoko in plodno rastlino, zlasti, če le ta raste v toplem in sončnem okolju, zaščitena pred mrazom. Odlično uspeva v vlažnih pogojih, z veliko svetlobe. Uživa ob rednem obrezovanje, kar še dodatno spodbudi rast.

Čas cvetenja in gojenje

Gojenje v zaprtih prostorih

Somango lahko, pri gojenju v zaprtih prostorih, poskrbi za povprečno 300g brstov na kvadratni meter. Da bo pripravljen za žetev, je pričakovan čas cvetenja približno 9 do 10 tednov.

Gojenje na prostem

Pri gojenju na prostem, lahko v povprečju pričakujete približno 350g svežih brstov na rastlino. Somango bi, ob normalnih pogojih, moral biti pripravljen na žetev nekje do konca meseca oktobra.

[btn text=”Hiter nakup semen Somango na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/index.php?route=product/pickandmix&product_id=141″ tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Za vas smo pripravili še veliko opisov najbolj priljubljenih vrst marihuane, zato vas vabimo, da si jih preberete s klikom na povezavo “VRSTE MARIHUANE” na vrhu strani.

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top