Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – White Widow, ena izmed najbolj priljubljenih sort na svetu

Vrste marihuane – White Widow, ena izmed najbolj priljubljenih sort na svetu

Vrste konoplje – White Widow

Vrste konoplje - White Widow
Vrste konoplje – White Widow

Vrste marihuane – White Widow: gre za eno izmed najbolj znanih sort kanabisa po vsem svetu. Vrsta marihuane White Widow je uravnotežen hibrid, ki so ga prvič vzgojili pri Green House Seeds na Nizozemskem. White Widow je hibrid med Brazilian Sativa Landrace in South Indian.

Že od njenega “rojstva” (v devetdesetih letih letih prejšnjega stoletja), je na voljo v meniju praktično vsakega nizozemskega Coffe Shop-a. Njeni popki so beli in prekriti s kristalno smolo, kar že samo po sebi opozarja na njene močne učinke. Prevladuje predvsem močan izbruh evforije in energije, kar spodbuja komunikativnost in ustvarjalnost. Odlična genetika White Widow je postala osnova za številne druge legende, kot so White Russian, White Rhino and Blue Widow. A mnogi pridelovalci še vedno raje gojijo prvotno White Widow, ki v zaprtih prostorih zacveti že po približno šestdesetih dneh.

[btn text=”Hiter nakup semen White Widow na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/white-widow-dp” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

 

Vrste konoplje – White Widow: nasveti za gojenje

White Widow je ena od prvotnih sort visoke moči. Njeni cvetovi so prekriti s trihomami oz. kristali smole. Ponuja izjemno dobro uravnotežen učinek za sprostitev duha in telesa.

Tehnike gojenja: Green House Seeds* priporoča uporabo metode SCROG (Screen of Green). V zaprtih prostorih White Widow razvije obilno in zdravo krošnjo. V prvem tednu ali dveh cvetenja, je potrebno odstraniti nepotrebno vegetacijo. Vendar je pri tem opravilu potrebno nekaj previdnosti, da preprečite stres, ki ga lahko zaradi tega rastlina doživi. Vrste konoplje – White Widow dobro uspeva tako v zemlji, kakor tudi v hidroponskem sistemu.

Čas cvetenja: 8 do 9 tednov

Donos: Zmeren do nizko

Težavnost gojenja: Enostavna

Podnebje: Blago, zmerno okolje s temperaturami med 21 in 26 stopinj Celzija.

Indoor / Outdoor

White Widow je izbirčna glede podnebja in gnojenja. Pri gojenju v zaprtih prostorih boste imeli boljše možnosti, da jo ohranjate zdravo in zadovoljno. Le zdrava rastlina bo lahko proizvedla znane “trihome”, po katerih je tudi dobila ime.

Gnojenje: Da boste vzgojili zdravo in močno rastlino, jo je vegetativnem obdobju, oskrbovati z dovolj dušika. Ko rastlina začne cveteti, izperite podlago in rastlini pripravite hranilno formulo z višjo vsebnostjo fosforja.

Ste si že od nekdaj želeli sami vzgojiti svojo najljubšo rastlino? Med brskanjem po našem portalu boste našli vrsto opisov in vodnikov o različnih vrstah marihuane, ki vas bodo opremili z vsemi nasveti in triki, ki jih boste potrebovali za uspešno vzgojo. Svojo najljubšo pa lahko, ko jo izberete, enostavno naročite v spletni trgovini s semeni konoplje.

[btn text=”Hiter nakup semen White Widow na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/white-widow-dp” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top