Gratis Seme

Za vsak nakup nad 80,00 EUR ti PODARIMO 1x seme ;)

Gratis seme
Gratis seme
Gratis seme
Šifra izdelka: Royal Queen Seeds
12.99€

Razpoložljive možnosti

Količina

Več informacij

Popolni paket Royal Guardians

Spremljevalne rastline Royal Queen Seeds:

Popolni paket Royal Guardians vsebuje semena spremljevalnih rastlin:

Sončnica
Navadni rman  
Rdeča detelja
Koriander
Ognjič
Boraga
Koper
Lucerna
Prava krebuljica
Melisa
Kamilica
Smiljka
Sivka
Sladka bazilika
Poprova meta
Bela detelja​

 

Opis:

Vaša izbrana rastlina bo zaščitena za organsko trdnjavo s tem popolnim spremljevalnim paketom za sajenje. Vključuje rastline za privabljanje dobrih in prijaznih žuželk. Rastline za odganjanje škodljivih žuželk in ogorčic. Rastline, ki vašemu vrtu dajo moč z vitamini, minerali in obilnim dušikom. Rastline, ki podpirajo te rastline pri njihovih prizadevanjih, da vam pomagajo pri pridelavi vaše izbrane rastline svetovnega merila.
 
Z malo načrtovanja lahko imate vrt, ki ne potrebuje pesticidov ali fungicidov, dodatkov ali gnojil, ki izboljšujejo tla. Možno je ustvariti več celovitih mini ekosistemov, kateri privabijo glive in koristne mikroorganizme. Vsaka rastlina pomaga drugi, rezultat pa je planetu prijazen, kakovosten, smolnat in dišeč produkt.
 
Dodajte nekaj kamnin za kuščarje in večje členonožce. Do pozne pomladi se bo vaš vrt zagnal z zdravim življenjem, vaša izbrana rastlina pa bo cvetela. Druge rastline imajo dodaten bonus dodan prikritju. Veliko spremljevalcev je močno dišečih in pomaga prikriti ostale vonje. Dvorišče, polno živahnega življenja, vam lahko pomaga prikriti rastline za radovedne oči.

Akcije
Zakaj Semena.Si?
Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 50,00 € poštnino krijemo mi, hkrati pa pri nakupu nad 80,00 € prejmete lepo DARILO :)

100% varen nakup

Plačate lahko po povzetju, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic.

Poleg tega vam zagotavljamo popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Diskretno pakiranje

Semena se pošiljajo v originalni embalaži dobaviteljev v oblazinjeni kuverti in iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini.